Στ. Κασσελάκης από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης – «Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς»

Τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας από τα μέλη τον αγώνα να τον δώσουν όλοι μαζί ενωμένοι.

«Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στα κομματικά στελέχη που τον προέτρεψαν για δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση απάντησε πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και ζήτησε τον αγώνα να τον δώσουν όλοι μαζί ενωμένοι.

O Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομοφοβική επίθεση εναντίον δύο ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά και πρέπει όλοι να ξέρουν πως ο προοδευτικός κόσμος είμαστε πλειοψηφία».

ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Στις 7μ.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πάρει μέρος στο συλλαλητήριο κατά της ομοφοβίας στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος, οι βουλευτές Κυριακή Μάλαμα, Πέτρος Παππάς, στελέχη και μέλη.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές και ο κύριος Κασσελάκης χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όπως και όσους βρίσκονταν εκεί και συνομίλησε μαζί τους.

Στις 8 το βράδυ θα παρακολουθήσει την προβολή του ντοκιμαντέρ Unclickable, του Μπάμπη Μακρίδη, στο “Ολύμπιον”, στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί